Termeni și condiții

Condiții generale:

Informațiile și imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare și nu au obligație contractuală. Pot exista unele mici diferențe de culoare față de produsul livrat. Deși depunem eforturi susținute, este totuși posibil ca pe site să se strecoare câte o greșeală. Ne cerem scuze dacă acest lucru vă crează neplăceri. Cu ajutorul dumneavoastră vom corecta orice eroare.

Promoții și oferte speciale:  

În anumite perioade vom recurge la promoții. Sunt însă și situații în care cererea este foarte mare și stocurile se epuizează prea rapid. În aceste situații vă garantăm că încercăm să rezolvăm orice blocaj.

Comenzi și prețuri:

În momentul realizării unei comenzi pe site, veți primi o confirmare pe e-mail că această comandă a fost înregistrată în server. În cazul în care există o inadvertență de orice fel vă vom comunica telefonic orice modificare a comenzii. Prețul comenzilor lansate pe site și confirmate nu pot suferi modificări până la finalizarea expediției coletului. Prețul cărților include TVA, nu însă și taxa de transport. Această taxă va fi comunicată în coșul de cumpărături și ea depinde de greutatea coletului și de valoarea comenzii. Modificările de preț din cadrul site-ului pot surveni fără un anunț prealabil. Dacă există erori de afișare legate de prețuri, pe care le descoperim în momentul procesării comenzii, vă vom comunica telefonic aceste aspecte, înainte de livrarea coletului.

Garanția produselor: 

Toate problemele legate de transport trebuie semnalate în cel mult 24 de ore de la primirea coletului.